Laborant/ka

Laborant/ka

Miejsce pracy: Racibórz
Numer referencyjny: LAB/2021

Twój zakres obowiązków

  • Sprawdzanie i kalibracja sprzętu kontrolno-pomiarowego
  • Pobieranie i przygotowanie próbek wyrobów do badań laboratoryjnych
  • Przeprowadzanie analiz i badań materiałów opakowań, surowców oraz wyrobów
  • Ocena zdolności jakości produktu
  • Prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej

Nasze wymagania

  • Wykształcenie minimum średnie, mile widziane kierunkowe
  • Znajomość podstawowych analiz fizykochemicznych produktów żywnościowych
  • Znajomość zagadnień związanych z technologią cukiernictwa – mile widziana
  • Znajomość systemów HACCP i ISO – mile widziana
  • Komunikatywność
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Dokładność
  • Umiejętność obsługi komputera (Word, Excel)
  • Zdolności analityczne
  • Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • Dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym

To oferujemy

  • Umowę o pracę
  • Przyjazną atmosferę pracy
  • Współudział w nowych, innowacyjnych projektach
  • Możliwość osiągania sukcesów w renomowanej firmie
  • Możliwość podnoszenia własnych umiejętności poprzez rozwój zawodowy

 

APLIKUJ

 

X
Skip to content

Jeśli chcesz kontynuować oglądanie tej strony musisz zaakceptować użycie plików cookie. Więcej informacji

UWAGA: W portalu stosowane są pliki cookie.
Korzystanie z portalu bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu (komputerze, telefonie), na co wyrażasz zgodę. W każdym czasie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów znajdziesz na stronie Informacje o plikach cookies oraz Polityka prywatności.

Komunikat nawiązujący do nowelizacji Ustawy Prawo Telekomunikacyjne wchodzącej w życie dnia 22 marca 2013 roku.

Zamknij