Laborant/ka

Laborant/ka

Miejsce pracy: Racibórz
Numer referencyjny: LAB/2021

Twój zakres obowiązków

  • Sprawdzanie i kalibracja sprzętu kontrolno-pomiarowego
  • Pobieranie i przygotowanie próbek wyrobów do badań laboratoryjnych
  • Przeprowadzanie analiz i badań materiałów opakowań, surowców oraz wyrobów
  • Ocena zdolności jakości produktu
  • Prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej

Nasze wymagania

  • Wykształcenie minimum średnie, mile widziane kierunkowe
  • Znajomość podstawowych analiz fizykochemicznych produktów żywnościowych
  • Znajomość zagadnień związanych z technologią cukiernictwa – mile widziana
  • Znajomość systemów HACCP i ISO – mile widziana
  • Komunikatywność
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Dokładność
  • Umiejętność obsługi komputera (Word, Excel)
  • Zdolności analityczne
  • Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • Dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym

To oferujemy

  • Umowę o pracę
  • Przyjazną atmosferę pracy
  • Współudział w nowych, innowacyjnych projektach
  • Możliwość osiągania sukcesów w renomowanej firmie
  • Możliwość podnoszenia własnych umiejętności poprzez rozwój zawodowy

 

APLIKUJ

 

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści