Dostawa podłoży mikrobiologicznych

Organizator
WOJEWÓDZKA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W LUBLINIE
20-708 LUBLIN
PIELĘGNIAREK 6
Telefon: 81 743 42 72
Fax: 81 743 46 86
Email: wsse.lublin@sanepid.gov.pl 
WWW: https://www.gov.pl/web/wsse-lublin
Kontakt
WOJEWÓDZKA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W LUBLINIE, ul. ul. Pielęgniarek 6, 20-708, Lublin, woj. lubelskie, paĹ„stwo PL, e-mail zampub.wsse.lublin@sanepid.gov.pl 
Adres strony internetowej (URL): https://www.gov.pl/web/wsse-lublin
Województwo/Powiat
lubelskie / Lublin
Dodatkowe lokalizacje
lubelskie / Lublin
Opis
Dostawa podłoży mikrobiologicznych.

Część 1: Pakiet 1 – Odczynniki i podłoża identyfikacyjno – hodowlane do systemu zamkniętego API

Część 2: Pakiet 2 – Podłoża, odczynniki do reakcji biochemicznych

Część 3: Pakiet 3 – Podłoża mikrobiologiczne

Część 4: Pakiet 4 – Podłoża mikrobiologiczne

Część 5: Pakiet 5 – Podłoża mikrobiologiczne

Część 6: Pakiet 6 – Podłoża mikrobiologiczne

Część 7: Pakiet 7 – Podłoża mikrobiologiczne gotowe na płytkach

ADM-ZP.272.1.12.2025

Termin składania ofert 14-10-2025
Miejsce i termin składania ofert WOJEWÓDZKA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W LUBLINIE
PIELĘGNIAREK 6
20-708 LUBLIN
lubelskie

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści