Myjka ultradźwiękowa
Dane organizatora | SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO W WARSZAWIE WYDZIAŁ OGRODNICTWA, BIOTECHNOLOGII I ARCHITEKTURY KRAJOBRAZU SAMODZIELNY ZAKŁAD PRZYRODNICZYCH PODSTAW OGRODNICTWA 02-776 WARSZAWA NOWOURSYNOWSKA 159 BUD. NR 37 Tel. 22 593 10 00 Fax. 22 593 10 87 WWW sggw.pl/ |
---|---|
Województwo | mazowieckie |
Powiat | Warszawa |
Treść zamówienia | Myjka ultradźwiękowa… |
Opis zamówienia | Myjka ultradźwiękowa |
Specyfikacja | https://tender-attachments.com/cgi-bin/gd_tai.cgi?action=5&id=bip.sggw.edu.pl_1654154340042 |
LINK do SIWZ | http://bip.sggw.edu.pl/zamowienie-publiczne/informacja-o-udzielanym-zamowieniu-na-dostawe-myjki-ultradzwiekowej/ |
Wymagany termin realizacji zamówienia | do 28 dni licząc od dnia podpisania umowy. |
Miejsce i termin składania ofert | SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO W WARSZAWIE WYDZIAŁ OGRODNICTWA, BIOTECHNOLOGII I ARCHITEKTURY KRAJOBRAZU SAMODZIELNY ZAKŁAD PRZYRODNICZYCH PODSTAW OGRODNICTWA 02-776 WARSZAWA NOWOURSYNOWSKA 159 BUD. NR 37 2022-06-06 |
Sposób składania ofert | SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO W WARSZAWIE WYDZIAŁ OGRODNICTWA, BIOTECHNOLOGII I ARCHITEKTURY KRAJOBRAZU SAMODZIELNY ZAKŁAD PRZYRODNICZYCH PODSTAW OGRODNICTWA, NOWOURSYNOWSKA 159 BUD. NR 37, 02-776 WARSZAWA Godzina: 10:00 |
Miejsce i termin otwarcia ofert/licytacji | |
Termin związania ofertą | |
Składanie ofert wariantowych/częściowych | |
Kryteria wyboru oferty i ich znaczenie | Cena 100 % 100 punktów:100.0 |
Uwagi | ZAPYTANIE OFERTOWE Na podstawie Regulaminu udzielenia zamówień publicznych na dostawy lub usługi służące wyłącznie do celów prac badawczych, eksperymentalnych, naukowych lub rozwojowych albo z zakresu działalności kulturalnej,1 których wartość jest równa lub przekracza netto 130000 PLN i jest kwotą mniejszą od wartości określonej zgodnie z art. 3 ust 2, ustawy Prawo zamówień publicznych, Zamawiający – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zwraca się z zapytaniem ofertowym o cenę dostaw/usług, określonych poniżej: 1. Zamawiający: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Instytut Nauk o Żywności, Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa 2. Przedmiot zamówienia: myjka ultradźwiękowa Lp. Opis przedmiotu zamówienia ilość 1 1. Pojemność zbiornika: 4 L 2. Częstotliwość ultradźwięków: 21 kHz i 40 kHz 3. Przetworniki ultradźwiękowe umiejscowione w dnie wanny 4. Wymiary wanny: dł;szer:wys 250:150:100 mm 5. Moc ultradźwięków: 50%-180W i 100% -300W 6. Sterowanie procesem: ustawienie czasu i temperatury 7. Pokrywa myjki 8. Koszyczek do myjki 9. Zawór spustowy 10. Obudowa i komora wykonana ze stali szlachetnej w gat. 0H18N9 11. Zasilanie jednofazowe lx230V/50Hz 12. Gwarancja: 12 miesięcy 1 sztuka 3. Termin realizacji zamówienia: do 28 dni licząc od dnia podpisania umowy. 4. Kryteria oceny ofert oraz ich znaczenie procentowe (cena ewentualnie inne kryteria oceny składanych ofert): Kryterium Znaczenie procentowe kryterium Maksymalna ilość punktów jakie może otrzymać oferta za kryterium Cena 100 % 100 punktów 5. Inne istotne warunki zamówienia: ofertę należy złożyć na cały asortyment 6. Sposób przygotowania oferty. Ofertę sporządzić należy na załączonym druku OFERTA (zał. nr.4 do Regulaminu). Ofertę sporządzić należy w języku polskim, w formie pisemnej (można przesłać mailem, faksem), na maszynie, komputerze, nieścieralnym atramentem lub długopisem. Oferta powinna być podpisana przez osobę upoważnioną. W przypadku składania oferty w siedzibie zamawiającego lub pocztą na kopercie należy umieścić napis Zapytanie ofertowe na dostawę myjki ultradźwiękowej. Ofertę złożyć można osobiście u zamawiającego pok. 1053, pocztą, pocztą elektroniczną na adres katarzyna rybak@sggw.edu.pl. 7. Miejsce i termin złożenia oferty. Ofertę złożyć należy do dnia 06.06.2022 godz.: 10.00 |