Dostawa naczyń i kulek mielących do planetarnego młyna kulowego

Organizator
UNIWERSYTET GDAŃSKI
80-309 GDAŃSK
JANA BAŻYŃSKIEGO 8
Telefon: 58 523 30 00
WWW: http://ug.edu.pl/
Kontakt
Centrum Zamówień Publicznych, Dział Zamówień Publicznych
PL +48 58 523 23 20 sekretariatdzp@ug.edu.pl 
Województwo/Powiat
pomorskie / Gdańsk
Dodatkowe lokalizacje
pomorskie / Gdańsk
Opis
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa naczyń i kulek mielących do planetarnego młyna, zwanych dalej „naczyniami i kulkami”, dla Wydziału Matematyki, Fizyki i Informatyki Uniwersytetu Gdańskiego.2. Kod Klasyfikacji Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 38000000-5 sprzęt laboratoryjny, optyczny i precyzyjny (z wyjątkiem szklanego).3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 1) naczynia o objętości 20 ml wykonane z:a) ZrO2 (tlenek cyrkonu) w ilości: 3 naczynia,b) hartowanej stali nierdzewnej w ilości: 1 naczynie,c) Si3N4 (azotek krzemu) w ilości: 1 naczynie.2) kulki mielące o średnicy 10 mm wykonane z:a) ZrO2 (tlenek cyrkonu) w ilości: 10 kulek,b) hartowanej stali nierdzewnej w ilości: 10 kulek,c) Si3N4 (azotek krzemu) w ilości: 10 kulek.4. Miejsce dostawy naczyń i kulek: Wydział Matematyki, Fizyki i Informatyki Uniwersytetu Gdańskiego, ul. Wita Stwosza 57, 80-309 Gdańsk, pokój 72.5. Zamawiający wymaga gwarancji na naczynia i kulki na okres 24 miesięcy. Szczegóły dotyczące gwarancji zawarte są w § 7 Projektu umowy – załączniku nr 5 do SWZ.6. Naczynia i kulki mielące muszą być kompatybilne z planetarnym młynem kulowym firmy Fritsch, model Pulverisette 7 premium line, który jest na wyposażeniu Zakładu Spektroskopii Fazy Skondensowanej Wydziału Matematyki, Fizyki i Informatyki Uniwersytetu Gdańskiego.
Część zamówienia: LOT-0001 Dostawa naczyń i kulek mielących do planetarnego młyna kulowego dla Wydziału Matematyki, Fizyki i Informatyki Uniwersytetu Gdańskiego. 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa naczyń i kulek mielących do planetarnego młyna, zwanych dalej „naczyniami i kulkami”, dla Wydziału Matematyki, Fizyki i Informatyki Uniwersytetu Gdańskiego.2. Kod Klasyfikacji Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 38000000-5 sprzęt laboratoryjny, optyczny i precyzyjny (z wyjątkiem szklanego).3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 1) naczynia o objętości 20 ml wykonane z:a) ZrO2 (tlenek cyrkonu) w ilości: 3 naczynia,b) hartowanej stali nierdzewnej w ilości: 1 naczynie,c) Si3N4 (azotek krzemu) w ilości: 1 naczynie.2) kulki mielące o średnicy 10 mm wykonane z:a) ZrO2 (tlenek cyrkonu) w ilości: 10 kulek,b) hartowanej stali nierdzewnej w ilości: 10 kulek,c) Si3N4 (azotek krzemu) w ilości: 10 kulek.4. Miejsce dostawy naczyń i kulek: Wydział Matematyki, Fizyki i Informatyki Uniwersytetu Gdańskiego, ul. Wita Stwosza 57, 80-309 Gdańsk, pokój 72.5. Zamawiający wymaga gwarancji na naczynia i kulki na okres 24 miesięcy. Szczegóły dotyczące gwarancji zawarte są w § 7 Projektu umowy – załączniku nr 5 do SWZ.6. Naczynia i kulki mielące muszą być kompatybilne z planetarnym młynem kulowym firmy Fritsch, model Pulverisette 7 premium line, który jest na wyposażeniu Zakładu Spektroskopii Fazy Skondensowanej Wydziału Matematyki, Fizyki i Informatyki Uniwersytetu Gdańskiego.
Termin składania ofert 08-05-2025
Miejsce i termin składania ofert UNIWERSYTET GDAŃSKI
JANA BAŻYŃSKIEGO 8
80-309 GDAŃSK
pomorskie

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści