Laborant/ka
Laborant/ka
Miejsce pracy: Racibórz
Numer referencyjny: LAB/2021
Twój zakres obowiązków
- Sprawdzanie i kalibracja sprzętu kontrolno-pomiarowego
- Pobieranie i przygotowanie próbek wyrobów do badań laboratoryjnych
- Przeprowadzanie analiz i badań materiałów opakowań, surowców oraz wyrobów
- Ocena zdolności jakości produktu
- Prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej
Nasze wymagania
- Wykształcenie minimum średnie, mile widziane kierunkowe
- Znajomość podstawowych analiz fizykochemicznych produktów żywnościowych
- Znajomość zagadnień związanych z technologią cukiernictwa – mile widziana
- Znajomość systemów HACCP i ISO – mile widziana
- Komunikatywność
- Umiejętność pracy w zespole
- Dokładność
- Umiejętność obsługi komputera (Word, Excel)
- Zdolności analityczne
- Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
- Dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym
To oferujemy
- Umowę o pracę
- Przyjazną atmosferę pracy
- Współudział w nowych, innowacyjnych projektach
- Możliwość osiągania sukcesów w renomowanej firmie
- Możliwość podnoszenia własnych umiejętności poprzez rozwój zawodowy