Titrator

Organizator INSTYTUT BIOTECHNOLOGII PRZEMYSŁU ROLNO-SPOŻYWCZEGO IM. PROF. WACŁAWA DĄBROWSKIEGO 02-532 WARSZAWA RAKOWIECKA 36 Telefon: 22 606 36 00 Fax: 22

Czytaj dalej

Usługi laboratoryjne

Organizator INSTYTUT BIOTECHNOLOGII PRZEMYSŁU ROLNO-SPOŻYWCZEGO IM. PROF. WACŁAWA DĄBROWSKIEGO 02-532 WARSZAWA RAKOWIECKA 36 Telefon: 22 606 36 00 Fax: 22

Czytaj dalej

Mineralizator mikrofalowy

Organizator INSTYTUT BIOTECHNOLOGII PRZEMYSŁU ROLNO-SPOŻYWCZEGO IM. PROF. WACŁAWA DĄBROWSKIEGO 02-532 WARSZAWA RAKOWIECKA 36 Telefon: 22 606 36 00 Fax: 22

Czytaj dalej

Komora laminarna

Dane organizatora INSTYTUT BIOTECHNOLOGII PRZEMYSŁU ROLNO-SPOŻYWCZEGO IM. PROF. WACŁAWA DĄBROWSKIEGO 02-532 WARSZAWA RAKOWIECKA 36 Tel. 22 606 36 00 Fax.

Czytaj dalej

Komora laminarna

Dane organizatora INSTYTUT BIOTECHNOLOGII PRZEMYSŁU ROLNO-SPOŻYWCZEGO IM. PROF. WACŁAWA DĄBROWSKIEGO 02-532 WARSZAWA RAKOWIECKA 36 Tel. 22 606 36 00 Fax.

Czytaj dalej

Dostawa analizatora NIR

Dane organizatora INSTYTUT BIOTECHNOLOGII PRZEMYSŁU ROLNO-SPOŻYWCZEGO IM. PROF. WACŁAWA DĄBROWSKIEGO 02-532 WARSZAWA RAKOWIECKA 36 Tel. 22 606 36 00 Fax.

Czytaj dalej

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści