Specjalista ds. kontroli jakości

Opis stanowiska

  • Kontrola jakości surowców, opakowań i wyrobów zgodnie z planami i instrukcjami kontroli;
  • Kontrola czystości urządzeń produkcyjnych;
  • Ocena wyrobów niezgodnych oraz propozycje dalszego postępowania;
  • Sprawdzanie, kalibracja i zgłaszanie konieczności zewnętrznego sprawdzenia urządzeń kontrolno-pomiarowych zgodnie z planem;
  • Zamawianie odczynników i materiałów do laboratorium.

Wymagania

  • Wykształcenie wyższe – Technologia Żywności, Chemia spożywcza lub pokrewne – warunek konieczny;
  • Doświadczenie w branży spożywczej w obszarze produkcyjnym – min. 3 miesiące;
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym;
  • Znajomość MS Office w stopniu dobrym – szczególnie Excel;
  • Samodzielność i sumienność, umiejętność podejmowania decyzji, dyspozycyjność, odporność na stres.

Oferujemy

  • Stałe zatrudnienie na umowę o pracę;
  • Atrakcyjne wynagrodzenie;
  • Dodatek za dojazd ( powyżej 25 km );
  • Prywatną opiekę medyczną (w tym np. rezonans, tomograf i fizjoterapia);
  • System benefitów (Multikafeteria, Multisport, bony i paczki świąteczne).

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści