Zakup i dostawa odczynników

Organizator
POWIATOWA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA
07-300 OSTRÓW MAZOWIECKA
WŁADYSŁAWA SIKORSKIEGO 3
Telefon: 29 644 06 80
Fax: 29 745 34 50
Email: ostrow@psse.waw.pl 
WWW: http://www.psseostrow.cal.pl
 
Województwo/Powiat
mazowieckie / Ostrów Mazowiecka
Dodatkowe lokalizacje
mazowieckie / Ostrów Mazowiecka
Opis
SAT.2600.1.77.2024 Zakup i dostawa odczynników dla PSSE w Ostrowi Mazowieckiej

PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Wodorotlenek sodu. Numer CAS: 1310-73-2 Op. 500 g. cz.d.a. Załączone świadectwo jakości/certyfikat analizy. Termin ważności nie krótszy niż 2/3 terminu ważności ustalonego przez producenta. Załączona karta charakterystyki. 1 szt. 2 Chlorek cyny SnCl2xH2O. Numer CAS: 10025-69-1 Op. 250 g. cz.d.a. Załączone świadectwo jakości/certyfikat analizy. Termin ważności nie krótszy niż 2/3 terminu ważności ustalonego przez producenta. Załączona karta charakterystyki. 1 szt. 3 Potasu bromian. Numer CAS: 7758-01-2 Op. 50 g. cz.d.a. Załączone świadectwo jakości/certyfikat analizy. Termin ważności nie krótszy niż 2/3 terminu ważności ustalonego przez producenta. Załączona karta charakterystyki. 1 szt. 4 Nadtlenek wodoru r-r 30%. Numer CAS: 7722-84-1 Op. 1000 ml. cz.d.a. Załączone świadectwo jakości/certyfikat analizy. Termin ważności nie krótszy niż 2/3 terminu ważności ustalonego przez producenta. Załączona karta charakterystyki. 1 szt. 5 di-Sodu wersenian 2xH2O. Numer CAS: 6381-92-6 Op. 100 g. cz.d.a. Załączone świadectwo jakości/certyfikat analizy. Termin ważności nie krótszy niż 2/3 terminu ważności ustalonego przez producenta. Załączona karta charakterystyki. 1 szt. 6 Skrobia rozpuszczalna. Numer CAS: 9005-84-9 Op. 50 g. cz.d.a. Załączone świadectwo jakości/certyfikat analizy. Termin ważności nie krótszy niż 2/3 terminu ważności ustalonego przez producenta. Załączona karta charakterystyki. 1 szt. 7 Kwas szczawiowy x2H2O. Numer CAS: 6153-56-6 Op. 500 g. cz.d.a. Załączone świadectwo jakości/certyfikat analizy. Termin ważności nie krótszy niż 2/3 terminu ważności ustalonego przez producenta. Załączona karta charakterystyki. 1 szt. 8 Kwas sulfanilowy. Numer CAS: 121-57-3 Op. 250 g. cz.d.a. Załączone świadectwo jakości/certyfikat analizy. Termin ważności nie krótszy niż 2/3 terminu ważności ustalonego przez producenta. Załączona karta charakterystyki. 1 szt. 9 Chlorek lantanu (III) LaCL3x7H2O Numer CAS: 10025-84-0 Op. 100 g. cz.d.a. Załączone świadectwo jakości/certyfikat analizy. Termin ważności nie krótszy niż 2/3 terminu ważności ustalonego przez producenta. Załączona karta charakterystyki. 1 szt. 10 Hydroksyloaminy chlorowodorek. Numer CAS: 5470-11-1 Op. 250 g. cz.d.a. Załączone świadectwo jakości/certyfikat analizy. Termin ważności nie krótszy niż 2/3 terminu ważności ustalonego przez producenta. Załączona karta charakterystyki. 1 szt. 11 Chlorek cezu. Numer CAS: 7647-17-8 Op. 100 g. cz.d.a. Załączone świadectwo jakości/certyfikat analizy. Termin ważności nie krótszy niż 2/3 terminu ważności ustalonego przez producenta. Załączona karta charakterystyki. 1 szt.

Termin składania ofert 13-09-2024
Miejsce i termin składania ofert POWIATOWA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA
WŁADYSŁAWA SIKORSKIEGO 3
07-300 OSTRÓW MAZOWIECKA
mazowieckie

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści