Sprzedaż i dostawa fabrycznie nowego, nieużywanego sprzętu laboratoryjnego

Organizator
UNIWERSYTET RZESZOWSKI
35-959 RZESZÓW
TADEUSZA REJTANA 16C
Telefon: 17 872 10 00
Email: org@ur.edu.pl 
WWW: https://www.ur.edu.pl
Kontakt
Uniwersytet Rzeszowski DZIAŁ ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH
PL 48 178721018 jtoczek@ur.edu.pl 
Województwo/Powiat
podkarpackie / Rzeszów
Dodatkowe lokalizacje
podkarpackie / Rzeszów
Opis
1. Przedmiotem zamówienia jest Sprzedaż i dostawa fabrycznie nowego, nieużywanego sprzętu laboratoryjnego dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Rzeszowskiego.Zamówienie zostało podzielone na 4 części (4 zadania):Zadanie nr 1: Sprzedaż i dostawa analizatora dla Wydziału Medycznego. Zadanie nr 2: Sprzedaż i dostawa zestawu do preparatyki biomateriałów dla Wydziału Biotechnologii.Zadanie nr 3: Sprzedaż i dostawa sprzętu laboratoryjnego dla Wydziału Medycznego. Zadanie nr 4: Sprzedaż i dostawa aparatury (systemy do pomiaru wina) dla Wydziału Technologiczno – Przyrodniczego.2. Szczegółowy opis oraz sposób realizacji zamówienia zawiera Opis Przedmiotu Zamówienia (OPZ), stanowiący Załącznik nr 3 do SWZ.3. Zamawiający przewiduje zastosowanie tzw. procedury odwróconej, o której mowa w art. 139 ust. 1 ustawy PZP.4. Zgodnie z art. 257 p.z.p. Zamawiający przewiduje możliwość unieważnienia przedmiotowego postępowania, jeżeli środki publiczne, które Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane.5. Zamawiający nie wymaga złożenia wadium.6. Zamawiający nie wymaga wniesienia zabezpieczenia należytego wykonania umowy.7. Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U. UE L 119 z 4.5.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:— administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: Uniwersytet Rzeszowski; 35-959 Rzeszów, al. Rejtana 16c, POLSKA, reprezentowany przez rektora, tel. +48 178721000,— inspektorem ochrony danych w Uniwersytecie Rzeszowskim e-mail: iod@ur.edu.pl , tel. +48 178723439,— Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z niniejszym postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonym w trybie przetarg nieograniczony.Pozostałe szczegółowe informacje dotyczące administrowania danych osobowych (RODO) dostępne są w SWZ.
Część zamówienia: LOT-0001 Zadanie nr 1: Sprzedaż i dostawa analizatora dla Wydziału Medycznego. Zadanie nr 1: Sprzedaż i dostawa analizatora dla Wydziału Medycznego. Szczegółowy opis oraz sposób realizacji zamówienia zawiera opis przedmiotu zamówienia (OPZ), stanowiący załącznik nr 3 do SWZ:a) zaproponowane urządzenie musi być nowe, nieużywane, wolne od wad, a jego parametry techniczno funkcjonalne nie niższe niż przedstawione w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 3 do SWZ;b) zaproponowane oprogramowanie musi być wolne od wad, a jego parametry techniczno-funkcjonalne nie niższe niż przedstawione w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 3 do SWZ.c) Zamawiający dopuszcza składania ofert równoważnych. Wszędzie tam, gdzie Zamawiający opisuje przedmiot zamówienia poprzez wskazanie znaków towarowych, patentów lub odniesienie do norm, europejskich ocen technicznych, aprobat, pochodzenia, specyfikacji technicznych i/lub systemów referencji technicznych, Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Szczegółowe informacje w dokumentach zamówienia.

Część zamówienia: LOT-0002 Zadanie nr 2: Sprzedaż i dostawa zestawu do preparatyki biomateriałów dla Wydziału Biotechnologii. Zadanie nr 2: Sprzedaż i dostawa zestawu do preparatyki biomateriałów dla Wydziału Biotechnologii.Szczegółowy opis oraz sposób realizacji zamówienia zawiera opis przedmiotu zamówienia (OPZ), stanowiący załącznik nr 3 do SWZ:a) zaproponowane urządzenie musi być nowe, nieużywane, wolne od wad, a jego parametry techniczno funkcjonalne nie niższe niż przedstawione w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 3 do SWZ;b) zaproponowane oprogramowanie musi być wolne od wad, a jego parametry techniczno-funkcjonalne nie niższe niż przedstawione w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 3 do SWZ.c) Zamawiający dopuszcza składania ofert równoważnych. Wszędzie tam, gdzie Zamawiający opisuje przedmiot zamówienia poprzez wskazanie znaków towarowych, patentów lub odniesienie do norm, europejskich ocen technicznych, aprobat, pochodzenia, specyfikacji technicznych i/lub systemów referencji technicznych, Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Szczegółowe informacje w dokumentach zamówienia.

Część zamówienia: LOT-0003 Zadanie nr 3: Sprzedaż i dostawa sprzętu laboratoryjnego dla Wydziału Medycznego. Zadanie nr 3: Sprzedaż i dostawa sprzętu laboratoryjnego dla Wydziału Medycznego. Szczegółowy opis oraz sposób realizacji zamówienia zawiera opis przedmiotu zamówienia (OPZ), stanowiący załącznik nr 3 do SWZ:a) zaproponowane urządzenie musi być nowe, nieużywane, wolne od wad, a jego parametry techniczno funkcjonalne nie niższe niż przedstawione w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 3 do SWZ;b) zaproponowane oprogramowanie musi być wolne od wad, a jego parametry techniczno-funkcjonalne nie niższe niż przedstawione w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 3 do SWZ.c) Zamawiający dopuszcza składania ofert równoważnych. Wszędzie tam, gdzie Zamawiający opisuje przedmiot zamówienia poprzez wskazanie znaków towarowych, patentów lub odniesienie do norm, europejskich ocen technicznych, aprobat, pochodzenia, specyfikacji technicznych i/lub systemów referencji technicznych, Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Szczegółowe informacje w dokumentach zamówienia.

Część zamówienia: LOT-0004 Zadanie nr 4: Sprzedaż i dostawa aparatury (systemy do pomiaru wina) dla Wydziału Technologiczno – Przyrodniczego. Zadanie nr 4: Sprzedaż i dostawa aparatury (systemy do pomiaru wina) dla Wydziału Technologiczno – Przyrodniczego. Szczegółowy opis oraz sposób realizacji zamówienia zawiera opis przedmiotu zamówienia (OPZ), stanowiący załącznik nr 3 do SWZ:a) zaproponowane urządzenie musi być nowe, nieużywane, wolne od wad, a jego parametry techniczno funkcjonalne nie niższe niż przedstawione w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 3 do SWZ;b) zaproponowane oprogramowanie musi być wolne od wad, a jego parametry techniczno-funkcjonalne nie niższe niż przedstawione w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 3 do SWZ.c) Zamawiający dopuszcza składania ofert równoważnych. Wszędzie tam, gdzie Zamawiający opisuje przedmiot zamówienia poprzez wskazanie znaków towarowych, patentów lub odniesienie do norm, europejskich ocen technicznych, aprobat, pochodzenia, specyfikacji technicznych i/lub systemów referencji technicznych, Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Szczegółowe informacje w dokumentach zamówienia.

Termin składania ofert 15-12-2025
Miejsce i termin składania ofert UNIWERSYTET RZESZOWSKI
TADEUSZA REJTANA 16C
35-959 RZESZÓW
podkarpackie

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści