Dostawa wirówki z chłodzeniem

Organizator
UNIWERSYTET GDAŃSKI
80-309 GDAŃSK
JANA BAŻYŃSKIEGO 8
Telefon: 58 523 30 00
WWW: http://ug.edu.pl/
Kontakt
Centrum Zamówień Publicznych, Dział Zamówień Publicznych
PL +48 58 523 23 20 sekretariatdzp@ug.edu.pl 
Województwo/Powiat
pomorskie / Gdańsk
Dodatkowe lokalizacje
pomorskie / Gdańsk
Opis
Dostawa wirówki z chłodzeniem dla Wydziału Biologii Uniwersytetu Gdańskiego

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa wirówki z chłodzeniem, zwanej dalej „sprzętem”, dla Wydziału Biologii Uniwersytetu Gdańskiego.2. Kod Klasyfikacji Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 42931100-2 (wirówki laboratoryjne i akcesoria).3. Zamówienie obejmuje dostawę, montaż i uruchomienie sprzętu w miejscu wskazanym przez Zamawiającego.4. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 6 do SWZ – Opis przedmiotu zamówienia.5. Miejsce dostawy sprzętu: Katedra Biologii Eksperymentalnej i Biotechnologii Roślin, Wydział Biologii, Uniwersytet Gdański, ul. Wita Stwosza 59, 80-308 Gdańsk, pokój B/214. 6. Zamawiający wymaga gwarancji na sprzęt na okres 12 miesięcy.

Termin składania ofert 09-08-2024
Miejsce i termin składania ofert UNIWERSYTET GDAŃSKI
JANA BAŻYŃSKIEGO 8
80-309 GDAŃSK
pomorskie

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści