Dostawa wagi analitycznej

Organizator
UNIWERSYTET GDAŃSKI
80-309 GDAŃSK
JANA BAŻYŃSKIEGO 8
Telefon: 58 523 30 00
WWW: http://ug.edu.pl/
Kontakt
Centrum Zamówień Publicznych, Dział Zamówień Publicznych
PL +48 58 523 23 20 sekretariatdzp@ug.edu.pl 
Województwo/Powiat
pomorskie / Gdańsk
Dodatkowe lokalizacje
pomorskie / Gdańsk
Opis
5B10.291.1.77.2024.MB Dostawa wagi analitycznej dla Wydziału Chemii Uniwersytetu Gdańskiego

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa wagi analitycznej, zwanej dalej „sprzętem”, dla Wydziału Chemii Uniwersytetu Gdańskiego.2. Kod Klasyfikacji Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 3831100-9 (elektroniczne wagi analityczne).3. Zamówienie obejmuje: 1) dostawę, montaż, instalację i uruchomienie sprzętu, 2) przeszkolenie co najmniej 2 pracowników Zamawiającego z obsługi sprzętu, nie później niż w terminie, o którym mowa w rozdziale IV SWZ.4. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 6 do SWZ – opis przedmiotu zamówienia.5. Miejsce dostawy sprzętu: Wydział Chemii UG, 80-308 Gdańsk, ul. Wita Stwosza 63, pokój E116. 6. Zamawiający wymaga gwarancji na sprzęt na okres 24 miesięcy.

Termin składania ofert 26-07-2024
Miejsce i termin składania ofert UNIWERSYTET GDAŃSKI
JANA BAŻYŃSKIEGO 8
80-309 GDAŃSK
pomorskie

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści