Dostawa specjalistycznej aparatury badawczej i pomiarowej

Organizator
POLITECHNIKA ŁÓDZKA WYDZIAŁ BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI
90-530 ŁÓDŹ
WÓLCZAŃSKA 171/173
Telefon: 42 631 34 03
Email: w5w5d@adm.p.lodz.pl 
WWW: https://www.binoz.p.lodz.pl/
Kontakt
Politechnika Łódzka, ul. Wólczańska 171/173, 90-530, Łódź, woj. łódzkie, państwo PL, e-mail iwona.prusaczyk@p.lodz.pl 
Adres strony internetowej (URL): http://www.binoz.p.lodz.pl
Województwo/Powiat
łódzkie / Łódź
Dodatkowe lokalizacje
łódzkie / Łódź
Opis
ZP/6/2025 – Dostawa specjalistycznej aparatury badawczej i pomiarowej dla Katedry Biotechnologii Środowiskowej Wydziału BiNOŻ.

Część 1: Pakiet Nr 1 – Komora fitotronowa ze zintegrowanym systemem produkcji i uzupełniania wody dejonizowanej, szczegółowy opis zawiera załącznik nr 3 do swz

Część 2: Pakiet Nr 2 – Zestaw wyparny składający się z wyparki próżniowej, pompy próżniowej, kontrolera próżni i chillera, szczegółowy opis zawiera załącznik nr 3 do swz

W-5 ZP/6/2025

Termin składania ofert 18-07-2025
Miejsce i termin składania ofert POLITECHNIKA ŁÓDZKA WYDZIAŁ BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI
WÓLCZAŃSKA 171/173
90-530 ŁÓDŹ
łódzkie

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści