Dostawa sekwenatora do wysokoprzepustowego sekwencjonowani

Organizator
POLITECHNIKA ŁÓDZKA WYDZIAŁ BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI
90-530 ŁÓDŹ
WÓLCZAŃSKA 171/173
Telefon: 42 631 34 03
Fax: 42 631 34 02
Email: w5w5d@adm.p.lodz.pl 
WWW: https://www.binoz.p.lodz.pl/
Kontakt
Politechnika Łódzka, ul. Wólczańska 171/173, 90-530, Łódź, woj. łódzkie, państwo PL, e-mail anna.kasprzak@p.lodz.pl 
Adres strony internetowej (URL): http://www.binoz.p.lodz.pl
Województwo/Powiat
łódzkie / Łódź
Dodatkowe lokalizacje
łódzkie / Łódź
Opis
W-5 ZP/17/2024 Dostawa sekwenatora do wysokoprzepustowego sekwencjonowania II generacji dla Instytutu Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Wydziału BiNoŻ PŁ

Przedmiotem zamówienia jest dostawa sekwenatora do wysokoprzepustowego sekwencjonowania II generacji dla Instytutu Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Wydziału BiNoŻ PŁ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Formularz Cenowy oraz Zestawienie parametrów wymaganych stanowiące Załącznik Nr 2 i 3 do SWZ.

W-5 ZP/17/2024

Termin składania ofert 13-11-2024
Miejsce i termin składania ofert POLITECHNIKA ŁÓDZKA WYDZIAŁ BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI
WÓLCZAŃSKA 171/173
90-530 ŁÓDŹ
łódzkie

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści