Dostawa systemu chromatograficznego

Organizator UNIWERSYTET WROCŁAWSKI 50-137 WROCŁAW PL. UNIWERSYTECKI 1 Telefon: 71 375 20 04 Email: bzp@uwr.edu.pl  WWW: http://www.uwr.edu.pl Kontakt Katarzyna Bednarz PL Województwo/Powiat

Czytaj dalej

Dostawa systemu próżniowego

Organizator UNIWERSYTET WROCŁAWSKI 50-137 WROCŁAW PL. UNIWERSYTECKI 1 Telefon: 71 375 20 04 Email: bzp@uwr.edu.pl  WWW: http://www.uwr.edu.pl Kontakt Anna Butra PL Województwo/Powiat

Czytaj dalej

Dostawa inkubatora CO2

Organizator UNIWERSYTET WROCŁAWSKI 50-137 WROCŁAW PL. UNIWERSYTECKI 1 Telefon: 71 375 20 04 Email: bzp@uwr.edu.pl  WWW: http://www.uwr.edu.pl Kontakt Katarzyna Bednarz PL Województwo/Powiat

Czytaj dalej

Dostawa zestawu do chromatografii

Organizator UNIWERSYTET WROCŁAWSKI 50-137 WROCŁAW PL. UNIWERSYTECKI 1 Telefon: 71 375 20 04 Email: bzp@uwr.edu.pl  WWW: http://www.uwr.edu.pl Kontakt Katarzyna Bednarz PL Województwo/Powiat

Czytaj dalej

Dostawa spektrofluorymetru

Organizator UNIWERSYTET WROCŁAWSKI 50-137 WROCŁAW PL. UNIWERSYTECKI 1 Telefon: 71 375 20 04 Email: bzp@uwr.edu.pl  WWW: http://www.uwr.edu.pl Kontakt Biuro Zamówień Publicznych PL

Czytaj dalej

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści