Retsch / Verder

VERDER Polska Sp. z o.o.
ul. Ligonia 8/1
40-036 Katowice
tel.:+48 32 781 50 32-33
+48 32 251 24 09
fax:+48 32 781 50 34
e-mail: retsch@retsch.pl(link sends e-mail)
www: www.retsch.pl

RETSCH – Rozwiązania w mieleniu i przesiewaniu

Firma RETSCH aktywnie działa w dziedzinie rozdrabniania i homogenizacji próbek przygotowywanych w laboratoriach na potrzeby dalszej analizy, a także pomiaru i oceny wielkości cząstek materiałów sypkich. Posiadamy ponad 90-cio letnie doświadczenie, co czyni naszą firmę oraz każdy nasz produkt liderem na rynku urządzeń do preparatyki próbki.

Oferujemy między innymi:

  • kruszarki, młyny i homogenizatory laboratoryjne
  • przesiewacze wibracyjne, powietrzne i młotkowe
  • sita testowe
  • urządzenia dozujące oraz dzielące próbkę
  • myjki ultradźwiękowe
  • suszarki fluidalne
  • prasy hydrauliczne

Szeroki zakres młynów firmy RETSCH zaspokaja potrzeby każdej aplikacji. Tym co łączy wszystkie nasze urządzenia jest fakt, iż zapewniają one uzyskanie próbki doskonale zhomogenizowanej, jednorodnej i niczym niezanieczyszczonej, przez co dalsze analizy są zawsze wiarygodne i miarodajne.

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści