Zakup, dostawa, montaż i uruchomienie syst. do chromatografii cieczowej FPLC

Organizator
UNIWERSYTET JAGIELLOŃSKI W KRAKOWIE
31-007 KRAKÓW
GOŁĘBIA 24
Telefon: 12 422 10 33
Fax: 12 422 32 29
WWW: https://www.uj.edu.pl/
Kontakt
UNIWERSYTET JAGIELLOŃSKI, ul. ul. Gołębia 24, 31-007, Kraków, woj. małopolskie, paĹ„stwo PL, e-mail joanna.piecuch@uj.edu.pl 
Adres strony internetowej (URL): http://www.uj.edu.pl
Województwo/Powiat
małopolskie / Kraków
Dodatkowe lokalizacje
małopolskie / Kraków
Opis
Zakup, dostawa, montaż i uruchomienie syst. do chromatografii cieczowej FPLC do oczyszczania białek, oligonukleotydów, kwasów nukleinowych, RNA i DNA wraz z kolektorem frakcji dla WBBiB i szkoleniem

1. Przedmiotem postępowania i zamówienia jest zakup, dostawa, montaż i uruchomienie aparatury dydaktyczno-pomiarowej w postaci systemu do chromatografii cieczowej FPLC do oczyszczania białek, oligonukleotydów, kwasów nukleinowych, RNA i DNA wraz z kolektorem frakcji dla Wydziału Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii wraz ze szkoleniem w ramach projektu „Doskonały Uniwersytet – kształcenie” dla gospodarki”.

80.272.374.2025

Termin składania ofert 04-11-2025
Miejsce i termin składania ofert UNIWERSYTET JAGIELLOŃSKI W KRAKOWIE
GOŁĘBIA 24
31-007 KRAKÓW
małopolskie

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści