czerwiec, 2023

22cze10:0010:45Oznaczanie wody metodą Karla Fischera

Więcej

Szczegóły wydarzenia

Webinar na żywo: Oznaczanie wody metodą Karla Fischera

To bezpłatne, prowadzone w języku polskim seminarium internetowe na żywo, odbędzie się 22 czerwca 2023 r. o godzinie 10:00 za pośrednictwem aplikacji MS TEAMS.

Seminarium internetowe jest przeznaczone dla osób, które w swojej pracy korzystają z aparatów do miareczkowania.

W trakcie tego seminarium omówione zostaną zagadnienia obejmujące:

  • podstawy teoretyczne miareczkowania KF
  • podział miareczkowania KF w zależności od zawartości wody w próbce
  • kalibrację oraz sprawdzanie elektrod
  • wykorzystywane aplikacje
  • kwalifikacje i konserwacja aparatów
  • porady i najczęstsze błędy w analizie

Aby wziąć udział w seminarium internetowym wymagana jest rejestracja.

Uprzejmie informujemy, że seminarium będzie nagrywane w celu późniejszej publikacji jako seminarium internetowe na żądanie.

 

Prelegent

Tomasz Dymitruk

Specjalista w zakresie instrumentów analitycznych i wag, METTLER TOLEDO

 

 

 

 

Termin

(Czwartek) 10:00 - 10:45

Preferencje plików cookies

Niezbędne

Niezbędne

Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

X
Przejdź do treści